WAT WE DOEN EN WAARIN WE GRAAG ONZE EXPERTISE MET U DELEN.

De wereld draait door; zo ook uw organisatie, dienst of product? Continuïteit lijkt niet aan verandering onderhevig te zijn. Maar wij met elkaar weten wel beter, het speelveld is groot en verandert snel. Samen anticiperen we en zorgen dat we de reactie voor zijn. Met onze gezamenlijke kennis en ons netwerk in de segmenten strategie, communicatie, marketing, participatie en realisatie kunnen wij veel voor u betekenen. Samengevat, een uitdagende driehoeksverhouding tussen u, Sylvestergroep en uw doelgroep. Met een gezamenlijke focus gericht op de oplossing, zal het gewenste doel bereikt worden.

STRATEGIE EN BUSINESS

Conceptontwikkeling, organisatie re-styling, het bundelen van krachten en klaarstomen voor een samenwerking of overname, interim management of juist een resultaatgericht traject en groeiplan voor uw bedrijf? Sylvestergroep heeft de strategische expertise in huis op de terreinen van financiën, bedrijfsvoering, communicatie en participatiemanagement, desgewenst aangevuld met professionele regie het project naar het beoogde resultaat te begeleiden.

MARKETING COMMUNICATIE

Sylvestergroep biedt vertrouwde full service marketing- communicatie diensten aan. Als strategisch en creatief business partner zoeken we de best passende oplossing met een prikkelend totaalconcept. De ervaring leert dat succes vooral gerealiseerd wordt als we niet voor u, maar samen met u verantwoordelijk zijn voor het juiste resultaat. Een werkwijze die wij beheersen en in essentie het onderscheidend voordeel oplevert op weg naar gezamenlijk succes, zoals groei en innovatie.

CREATIE EN DESIGN

Advies, strategie, creatie en/of de ontwikkeling van online en offline communicatiemiddelen; u kunt ons inzetten voor de volledige sequentie of voor een of meerdere onderdelen. Samen zorgen wij voor grip op communicatie en wij leveren niets liever dan maatwerk. Met doeltreffende creaties richten wij ons op uw marketingdoelstellingen. Allerlei belangen in dezelfde richting krijgen; het lijkt zo simpel en vanzelfsprekend, maar zoals het gezegde stelt: “the proof of the pudding is in the eating”, nu nog succesvol toepassen, samen komen we tot een slimme oplossing.

(ONLINE) DIENSTEN EN WEBHOSTING

Het ontwikkelen van een product of campagne, of het nu gaat om een online- of offline product, iets van tijdelijke aard of het idee waarbij u het gat in de markt ziet. Zo waren wij een van de eersten met een online administratiepakket. Nu onderzoeken we een concept, dat we daarna met hulp van een crowdfundingtraject willen lanceren. Maar ook een project-website of enkel de hosting, wij hebben de expertise in huis om u te ondersteunen en het project te lanceren op het ‘world wide web’.

WHITE LABEL

Wat ons uniek maakt, maar misschien ook wat minder bekendheid oplevert, is onze werkwijze als ‘white label’ concept, zoals wij het zelf hebben benoemd. Hierin werken we (tijdelijk) samen als teamlid van uw bedrijf of uit naam van uw organisatie, product of dienst. Zo hebben wij diverse vastgoedprojecten ondersteund, waarin we gedurende het project de entiteit aannamen van de ontwikkelde brand. Verder zijn we ingestapt in ondernemingen om hun marktpositie te versterken, te restylen, financiëel en functioneel op orde te brengen, diensten uitbreiding, kansen te ontwikkelen in tastbare producten/diensten. Zo ondersteunen we functioneel en betaalbaar kleine en middelgrote ondernemers als sparringspartner en/of uitvoerende partij.

CROWDFUNDING

U heeft een goed idee of wilt een aanvullende dienst of product lanceren, maar heeft daarvoor extra kapitaal nodig. We bespreken graag met u de mogelijkheden van crowd- en raisefunding voor uw project. Mede, gezien de actualiteit van vandaag wordt steeds duidelijker rendement op spaargeld nul wordt. Mede daardoor gaan investeerders zoeken naar andere mogelijkheden om rendement te behalen op hun vermogen. Wij zetten acties op, waarbij meerdere partijen op een interessante manier kunnen profiteren van rendement. U als conceptdenker van het idee/product of vastgoed kunt uw concept uitrollen en uw specialisme uitvoeren. Terwijl de ‘crowd’ meedoet en via zijn participatie beseft, dat via een actieve kansrijke manier zijn investering niet enkel rendement oplevert maar ook maatschappelijk een grote rol speelt én waar men zelf voor kan kiezen.

SAMENWERKEN?

Met een gezamenlijke focus gericht op de oplossing, zal het gewenste doel bereikt worden.