ONZE MISSIE IS OM EEN IDEE OM TE ZETTEN IN EEN SUCCESVOL EINDRESULTAAT

We doen dat door de juiste samenwerkende partners op een project te zetten. Vervolgens gaan we met elkaar het labyrint van deze boeiende multiculturele samenleving analyseren om er gezamenlijk een weg in te vinden. Sylvestergroep houdt de regie en treedt op als het centrale aanspreekpunt.

Samengevat een spannende driehoeksverhouding tussen u, Sylvestergroep en uw doelgroep. Met een gezamenlijke focus gericht op de oplossing, zal het gewenste doel bereikt worden.

HOE WE WERKEN.

Hoe wij van; “communicatie,  design, strategie, financiële-expertise en uitvoering” voor veel ondernemers een betaalbare oplossing maken. Ten eerste: door op basis van behoefte de bedrijfskundige, designer, marketeer of financieel adviseur in te zetten of juist het gehele team. Een tijdelijke versterking voor uw organisatie, via een plan op maat. Ten tweede: we werken met vaste prijzen voor vaste projecten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u periodiek of incidenteel een beroep doen op onze expertise als verlengstuk van uw onderneming. Het voordeel is dat we allemaal dezelfde pet op hebben. Sylvestergroep als centraal aanspreekpunt met alles onder 1 dak, terwijl u als ondernemer over extra capaciteit kunt beschikken op basis van behoefte.

EEN STERK COLLECTIEF.

Sylvestergroep is een ondernemershuis, een collectief van vier samenwerkende professionals die ieder hun eigen werkzaamheden, ervaring en specialisme meenemen. Gezamenlijk werken we met volle focus en passie aan uw project of dienst. Juist de diversiteit van projecten maakt het ondernemen zo mooi. Wij werken dan ook enkel samen met ondernemers die uit hetzelfde hout zijn gesneden; durfals, die denken maar vooral ook doen. Zo is de Sylvestergroep ontstaan, een ‘label’ waarin wij als ondernemende partners én soms met extra professionals, als uw project of opdracht daarom vraagt, met veel plezier en inzet samenwerken.

SYLVESTERGROEP PROJECTEN EN PARTICIPATIES